29 Kasım 2010 Pazartesi

modelleri yeni istikbal koltuk takımları

Devasa görüntülerden çok uzak ve çok yalın çizgilerle istikbal 2011 de koltuk takımlarıyla karşımıza çıkacak. Estetik havasını çok farklı detayları kullanarak sağlayan istikbal önümüzdeki sene sadeliğin asaletini çok iyi yansıtacak gibi duruyor.

Özellikle füme renginin hakim olduğu istikbal 2011 koltuk takımlarında çok gizemli bir hava hakim. Fümenin tonları kadar başka renklere çalan özel tonlardaki gruplarda çok etkileyici. Ayrıca İstikbal koltuk takımlarının kol bölümlerindeki eğimler ve alçalmalar da 2011 kolleksiyonunun dikkat çekici başka bir detayı.

İstikbal Mobilya 2011 Koltuk Takımları

Koltuklarıyla birlikte minderlerinide küçülten İstikbal genellikle küt modellere ağırlık vermiş ve bu detayı her iki tarzada yakıştırmayı başarmış. Klasik ve sporun bir arada kullanıldığı modellerde evlerinde bu tarzlardan herhangi birisine karar veremeyenler için müthiş bir kurtarıcı olacak gibi.

Hem puflarından hem de sehpalarından 2011 de de vazgeçemeyen İstikbal bu iki güzel detayı birleştirerek tek bir parça haline getirmiş. Böylelikle ortaya çok amaçlı yani: dilediğinizde sehpa dilediğinizde puf olarak kullanabileceğiniz harika tasarımlara imza atılmış. İstikbal 2011 de koltuk takımlarında gerek kullandığı renkleriyle gerekse modelleriyle tasarımlarına marjinallik katarak özgünlüğüne başka bir soluk getirmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder